EVENEMENTEN

Workshops ook voor volwassenen

Er was de afgelopen weken ook veel belangstelling voor de twee kinderworkshops, waarvan er een werd gegeven door de kunstenaar zelf. Volgens galeriehouder Tom Gijsen zullen er in de toekomst vaker kinderworkshops in de galerie plaatsvinden. Op verzoek van meerdere bezoekers overweegt de galeriehouder om ook voor volwassenen een workshop c.q. masterclass te organiseren. “Al diegenen die geïnteresseerd zijn in een workshop roep ik op om zich alvast vrijblijvend bij mij op te geven. Bij voldoende belangstelling gaan we het realiseren!”, aldus Gijsen. Een volgende kinderworkshop staat alvast in de planning: op zondag 29 januari van 14:00 tot 16:00 uur, voor kinderen vanaf 8 jaar. Aanmelden kan via info@galeriekortom.nl.

Kinderworkshop schilderen

Op donderdag 5 januari 2017 van 14:00 tot 16:00 uur bij Museum Kortom.

In de kerstvakantie kinnen kinderen tussen 7 en 12 jaar oud creatief het nieuwe jaar in met een schilderworkshop bij Museum Kortom. Temidden van de fantasierijke kunst van Wouter Stips zetten zijn hun eigen droomwereld om in kunst.

Prijs: € 8,00 inclusief wat lekkers.
Aanmelden via info@galeriekortom.nl of 06-52888768

Henjo Hekman te gast bij de Culture Club!

De huidige overzichtstentoonstelling loopt nog t/m zaterdag 19 november en zal worden afgesloten met een Culture Club avond op donderdag 17 november.

Deze avond zal worden verzorgd door onze eigen stadsdichter Henjo Hekman. De avond bestaat uit 2 delen: voor de pauze ‘bezingt’ hij bijzondere plekjes in Zeist aan de hand van foto’s, zodat u meegenomen wordt op een poëtische rondleiding door Zeist.
Na de pauze verhaalt Henjo over zijn passie voor Terschelling. Die hartstocht heeft inmiddels geleid tot twee verhalenbundels en enkele Oerol voorstellingen.

Culture Club Mei in Galerie Kortom
(foto: Mel Boaz)

Kortom gaat voor Fashion

We sluiten onze vakantieperiode af op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus met de verkoop van nauwelijks gedragen haute-couture dameskleding, theaterkleding en accessoires zoals schoenen en sieraden. Deze speciale actie wordt georganiseerd door de dames/vrijwilligers van de galerie en vindt plaats op de genoemde dagen van 13 tot circa 17 uur.
De merken die worden aangeboden zijn o.a. Hermes, Valentino, Gucci, Etro, Chanel, Christian Louboutin, Manolo Blahnik enz.

Second Hand High Fashion in Galerie Kortom
Second Hand High Fashion in Galerie Kortom (Mel Boaz OOZ)

Culture Club

Ieder kwartaal organiseren we de Culture Club: een culturele avond met een afwisselend programma van muziek, lezingen, stand-up comedy en performance onder het genot van een hapje en een drankje. Iedereen is welkom! Entreeprijzen variëren tussen €5 en €15, aanmelden via email wordt aangeraden. (Foto: Mel Boas, Oog op Zeist)

Culture Club Mei in Galerie Kortom

Verhuur

Met maar liefst 700 vierkante meter is de galerie een grote ruimte waar veel in kan gebeuren. Heeft u een vergadering, feestje of workshop en zoekt u een geschikte en originele ruimte? Wat is er leuker of inspirerender dan te vieren of brainstormen temidden van prachtige kunst? Komt u gerust eens langs op openingsdagen of neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken. (Foto: Mel Boas, Oog op Zeist)

Kunstles_10072015


AGENDA

Kinderworkshop schilderen bij ‘Museum’ Kortom
Op zondag  29 januari van 14:00 tot 16:00 uur voor kinderen tussen 8 en 12 jaar. Kosten  € 8,00 inclusief wat lekkers. Aanmelding via info@galeriekortom.nl of 06-52888768

Kinderworkshop schilderen bij ‘Museum’ Kortom
Op donderdag  5 januari van 14:00 tot 16:00 uur voor kinderen tussen 7 en 12 jaar. Kosten  € 8,00 inclusief wat lekkers. Aanmelding via info@galeriekortom.nl of 06-52888768

Kinderworkshop bij ‘Museum’ Kortom
(v.a. 8 jaar) o.l.v. Wouter Stips zelf!
Zondag 18 december, 14:00 – 16:00 uur
Kosten € 15,00 inclusief een drankje en een boek.
Aanmeldingen via info@galeriekortom.nl

Culture Club
Donderdag 17 november 2016, 19:30 uur
Deze avond zal worden verzorgd door onze eigen stadsdichter Henjo Hekman. Galerie Kortom aan de Voorheuvel, geopend vanaf 19.30 uur en het programma start om 20.00 uur. Entree € 10,00 inclusief het eerste drankje!

Culture Club
Donderdag 12 mei 2016, 19:30 uur
Laat u verrassen en vermaken met een lezing, gedichten en muziektheater van ‘World of Ludique!’ (onlangs nog te zien in het Beauforthuis). Entree €10,00 inclusief drankje. Aanmelden via info@galeriekortom.nl.